Amanida Cèsar amb pollastre

INGREDIENTS:

 

     100 g de pit de pollastre
     Crostons de pa fregit
     1/2 enciam
     50 g. d'olives negres
     1 cullerada de vinagre
     10 anxoves
     1 gra d'all
     125 ml. d'oli d'oliva verge extra
     2 rovells d'ou
     1/2 cullerada de mostassa
     50 g. de formatge parmesà
     Sal i pebre mòlt

ELABORACIÓ:

  1. Per preparar la salsa Cesar, introduïm en un got de batedora les anxoves, el rovell de l'ou, el gra d'all, una mica de pebre, mitja cullera de mostassa i l'oli d'oliva verge extra.

  2. Barregem tot bé amb una cullera i ho batem.

  3. Quan estigui ben batuda, afegim el formatge parmesà ratllat i remenem amb la cullera fins que quedi ben integrat, deixem la salsa a la nevera perquè refredi.

  4. Rentem l'enciam, l'escorrem bé i la tallem.

  5. En una paella afegim una mica d'oli d'oliva i passem el pit de pollastre en l'oli ben calent. Quan estiguin daurats, l'apartem i traiem l'excés d'oli amb una mica de paper absorbent.

  6. Trossegem el pollastre en tires llargues i primes.

  7. Posem a fregir els daus de pa en oli d'oliva i li traiem l'excés d'oli sobre un paper absorbent.

  8. Muntem l'amanida amb els ingredients anteriors, incloent les olives negres i hi afegim els crostons de pa. Afegim la salsa Cèsar i ho amanim tot .