Flam d'oli d'oliva verge extra

INGREDIENTS

    
  • 750 ml de llet
  • 1 cullerada d'anís en gra
  • 1 rama de canyella
  • Pell de llimona
  • 8 ous
  • 220 gr de sucre
  • 125 ml d'oli d'oliva verge extra
  • Caramel



ELABORACIÓ


1. Posem en un cassó la llet amb la branca de canyella, la pell de llimona i l'anís en gra.


2. Deixem que es calenti fins que comenci a bullir, l'apaguem i deixem que es refredi.


3. Posem el sucre en un recipient, afegim els ous i batem bé.


4. Afegim l'oli d'oliva verge extra.


5. Un cop afegit, batem bé amb les varetes fins que la barreja estigui ben integrada.


6. Passem per un colador la llet que havíem posat a bullir, la afegim a la barreja i ho barregem tot .


7. Posem en els motlles el caramel líquid i a continuació aboquem la mescla anterior.


8. Omplim una safata d'aigua fins a la meitat per posar al bany maria els motlles i els introduïm.


9. Posem al forn els flams a 170 º uns 40 minuts al bany maria.


10. Un cop passat el temps d'hornejat, els traiem de la safata i deixem que es refredin a temperatura

ambient.


11. Un cop ja refredats, els fiquemr a la nevera almenys una hora abans de servirlos.