Vedella amb salsa

INGREDIENTS

(4 persones)

 

  •      200 gr. de bolets
  •      1 Ceba
  •      200 gr. de tomàquet
  •      2 pastanagues
  •      250 ml. vi blanc
  •      1 Culleradeta de sal
  •      4 Cullerada sopera d'oli d'oliva
  •      400 gr. de filet de vedella
  •      10 gr. clau
  •      1 Culleradeta de pebre en gra

 

 

ELABORACIÓ

 

  1. Assaonar la carn amb sal i pebre i deixar-la reposar.

  2. Ratllem les 2 pastanagues i les fregim en una paella amb dues cullerades d'oli d'oliva. Mentrestant, també ratllem la ceba i quan la pastanaga estigui tova la tirem a la paella.

  3. Quan les pastanagues i la ceba estiguin sofregides, afegim el tomàquet triturat i ho deixem tot al foc fins que es sofregeixi. Quan estigui llest, ho retirem de la paella i ho passem per la batedora.

  4. Posem una altra paella al foc amb l'oli restant i quan estigui ben calenta hi afegim els bolets laminats perquè es sofregeixin a foc fort i deixin anar l'aigua.

  5. Les retirem de l'oli i a la mateixa paella fiquem la carn i la deixem fins que es dauri.

  6. Quan la carn es dauri, afegim el vi blanc, i quan aquest bulli, afegim el sofregit que passem per la batedora i els bolets que hem sofregit anteriorment.

  7. Hi afegim els grans de pebre, el clau i hi posem aigua fins que cobreixi tots els ingredients per complet.

  8. Deixem coure durant uns 40 minuts a foc mitjà.

  9. Ho retirem del foc i ho deixem reposar durant uns 5 minuts abans de servir.