Renovació Tecnològica

Millores en el cultiu

Millores en el cultiu

Els socis de la Cooperativa Agrícola de l'Albi realitzen un gran esforç per a potenciar les explotacions de producció d'oliva de la varietat arbequina amb l'objectiu de rendibilitar-ne el cultiu i garantir la millor qualitat en el fruit produït. S'han potenciat aspectes com el rec bota a gota de les oliveres o aplicar les directrius de la Producció Integrada tant en el cultiu com en la post-collita (reducció de productes químics, i potenciar la conservació de la flora autóctona, la conservació del medi ambient i garantitzant la viabilitat econòmica de les explotacions).

Millores en la recollida

Millores Recollida

Mecanització dels processos de recollida al camp de la collita d'olives, garantint en tot moment la qualitat del fruit fina a l'arribada d'aquest a les instal·lacions de la Cooperativa.

Millores en la elaboració de l'Oli

millores elaboració

Des de la cooperativa Agrícola de l'Albi realitzem importants inversions que permeten garantir i millorar cada cop més la qualitat de l'Oli que produïm. S'han realitzat millores tecnològiques a totes i cadasquna de les fases del procés d'elaboració del Oli D'Oliva Extra Verge, garantint en tot moment, la qualitat del nostre  producte estrella.